Klanten over ons

Even voor mijn komst bij Eindhoven Airport is – mede op voorstel van Ornée & Company – besloten om de BurenApp te ontwikkelen. Met deze App leggen we aan ‘de buren’ uit wat er gebeurt op de luchthaven en waarom. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg Rolf in recordtijd samen met Glamorous Goat als App bouwer, een voor luchthavens unieke BurenApp van de grond. Innovatief en doordacht, gebaseerd op de integrale communicatie strategie.

Gijs VrenkenManager Communicatie Eindhoven Airport

Van niets naar een frequente nieuwsbrief, strategische inzet van PR en een professioneel partner- en mediabeleid. Wat heerlijk om alles met een gerust hart over te kunnen laten aan Rolf en Marèse. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en efficiënt en komen telkens weer met innovatieve ideeën voor verbeteringen van lead generation tot en met reputatie in de Nederlandse marketing scene.

Katia van Eecke Managing Director Benelux Gekozen Product van het Jaar

Dank voor de goed voorbereide werksessie communicatie met onze vijf branche erkende Meesterslagers. Een ochtend vol inspiratie, gezelligheid en humor. Met veel praktische inzichten en tips voor elke dag.

Vera de JongeAdviseur PR & Communicatie Stichting Meestertitels Slagersbranche

Ik kijk terug op een zeer plezierige samenwerking met Ornée & Company, voorafgaand aan seizoen 2019. De algemeen manager, operationeel manager, supervisors operations, HR manager en PR – woordvoerster van Attractie- & Vakantiepark Slagharen hebben deelgenomen aan een tweetal media trainingsdagen met als thematiek crisis communicatie. In het voortraject werd al snel duidelijk dat Rolf en Marèse zich onderscheiden door de kennis van onze vrijetijdssector. Daarnaast waren ze bij machte goed in te spelen op de actualiteit. Bovenal hebben ze een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarbij een ieder zich open en kwetsbaar kon opstellen. Dit bleek bepalend voor het welslagen van deze dagen. Het levende bewijs hiervan was dat al na de eerste ochtend een ieder vol vertrouwen voor de camera verscheen. Mooi om die gezamenlijke ontwikkeling te zien. DANK!

Jo-Ann Venema Commercieel Directeur & PR Attractie- en Vakantiepark Slagharen

De samenwerking met Ornée & Company heb ik zowel voor onze organisatie als persoonlijk ervaren als buitengewoon plezierig, zeer inspirerend en ter zake kundig. Rolf en Marèse opereren op een prettige manier; laagdrempelig, toegankelijk en flexibel. Zowel strategisch als hands-on hebben zij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de communicatie van Eindhoven Airport.

Michelle van WaasdijkHoofd Juridische & Bestuurlijke Zaken & Corporate Communications Eindhoven Airport

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Bij Walibi/Compagnie des Alpes is Marèse in meerdere rollen opgetreden als marketing professional. Altijd als teamplayer, doelgericht en met veel kennis van de sector. Voor het Spoorwegmuseum werkten we nauw samen aan de lange termijn plannen op basis van visie en missie. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Media coach of klankbord over ‘organisatie’; soms dacht ik ja…nu is het wel even genoeg.  Hij prikkelt tot het uiterste met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Achteraf moest ik vaak toegeven dat Rolf het toch wel goed gezien had of net dat zetje gaf om het verschil te maken.

Marten Foppen Commercieel Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

The off campus event was an enormous experience for me. I got the opportunity to be ushered to the real world of leadership and group interactions just at the right time…

Beatrice LukoseOffice Administrator Prosecution Division, International Criminal Court The Hague

De afgelopen jaren heb ik zelf in de markt ervaren dat onze opgebouwde reputatie de sales en marketing vleugels geven. We zien een directe correlatie tussen de toename in het vertrouwen in Gekozen Product van het Jaar en de aanmeldingen door A-merken.” De door Ornée & Company geopende communicatiekanalen en de partnerships zoals met de relevante vakbladen en RAI/Huishoudbeurs hebben hier enorm aan bijgedragen .Van Dongen sluit af met: Dankzij de sterke reputatie in Nederland is voor ons de coronadip beperkt gebleven. Sterker nog, dit is voor ons een recordjaar.

Daniël van DongenCountry Manager Benelux

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.