Orka Morgan

Morgan gedijt goed samen met haar soortgenoten in de sustainable omgeving van Orca Ocean

Orka Morgan werd in juni 2010 ernstig verzwakt aangetroffen in de Waddenzee. Na mislukte pogingen om haar naar zee te begeleiden, is zij voor herstel naar Dolfinarium in Harderwijk gebracht. Eind november 2011 is Morgan overgebracht naar Loro Parque op Tenerife waar zij volledig geïntegreerd is in de groep orka’s. In 2019 was ze nog steeds onderwerp van gesprek in de rechtbank en in de media. In 2021, 10 jaar na de verhuizing naar Loro Parque, is Morgan onderwerp van een tweedelige TV – documentaire. Ondanks 10 rechterlijke uitspraken zijn er nog steeds partijen die het publiek willen doen geloven dat er in strijd met de regels is gehandeld. Zowel Dolfinarium Harderwijk als Loro Parque hebben het beste voor met het welzijn van Orka Morgan.

Ornée & Company is in eerste instantie voor Dolfinarium Harderwijk aan de slag gegaan met de nationale en internationale media contacten. Later in opdracht van Loro Parque en de Loro Parque Fundacion. We beschermen de reputatie van de (dieren)parken, begeleiden woordvoerders en PR managers en verzorgen PR activiteiten.

Resultaat

In stand houden van goede reputatie door telkens opnieuw het verhaal te vertellen vanuit de positie van het zeezoogdier en het dierenpark.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Media coach of klankbord over ‘organisatie’; soms dacht ik ja…nu is het wel even genoeg.  Hij prikkelt tot het uiterste met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Achteraf moest ik vaak toegeven dat Rolf het toch wel goed gezien had of net dat zetje gaf om het verschil te maken.

Marten Foppen Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.