Orka Morgan

Morgan en Ula gedijen in de sustainable omgeving van Orca Ocean

Orka Morgan werd in juni 2010 ernstig verzwakt aangetroffen in de Waddenzee. Nadat pogingen om haar naar zee te begeleiden mislukten, is zij naar Dolfinarium in Harderwijk gebracht om te herstellen. Eind november 2011 werd Morgan overgebracht naar Loro Parque op Tenerife, maar in 2019 was ze nog steeds onderwerp van gesprek in de rechtbank en in de media.

Ornée & Company is in eerste instantie voor Dolfinarium Harderwijk aan de slag gegaan met de media contacten en later in opdracht van Loro Parque en de Loro Parque Foundation. We beschermden de reputatie van de (dieren)parken, begeleidden woordvoerders en PR managers en verzorgden PR activiteiten in de Benelux.

Resultaat

In stand houden van goede reputatie door telkens weer het verhaal vanuit de positie van het zeezoogdier en het dierenpark te vertellen.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Media coach of klankbord over ‘organisatie’; soms dacht ik ja…nu is het wel even genoeg.  Hij prikkelt tot het uiterste met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Achteraf moest ik vaak toegeven dat Rolf het toch wel goed gezien had of net dat zetje gaf om het verschil te maken.

Marten Foppen Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.