Walibi Holland

Attractiepark in Biddinghuizen, Flevoland

Walibi Holland is hét toonaangevende attractiepark in Nederland voor spanning en sensatie met achtbanen, attracties en festivals. Primaire doelgroepen zijn tweens en gezinnen met kinderen. Ornée & Company heeft diverse keren het marketing- en communicatieteam ondersteund en gezorgd voor vervangingen. Zo hebben we de voorbereiding van een nieuw seizoen uitgewerkt en de Halloween Fright Nights georganisaeerd, altijd in nauwe samenwerking met het team.

Resultaat

Opzet en uitrol van een multimedia campagne met speciale aandacht voor de introductie van de nieuwe 5D Experience Club Psyke, nieuwe RTV commercials en online campagnes. Speciale projecten zoals de Thrill Battle app, film- en fotoshoots voor de campagne en promotie van de seizoensevenementen zoals de zeer succesvolle Halloween Fright Nights.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Bij Walibi/Compagnie des Alpes is Marèse in meerdere rollen opgetreden als marketing professional. Altijd als teamplayer, doelgericht en met veel kennis van de sector. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Marten Foppen Commercieel Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.