Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Unieke evenementenlocatie met heel veel ruimte

Ornée & Company ondersteunt Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie op het gebied van externe communicatie met omwonenden, partners en klanten. De transitie van het voormalige vliegveld tot Technology Base, woonwijk, nieuwe natuur èn evenementenlocatie is na lange tijd compleet.

Op het 53 ha grote evenemententerrein is meer dan voldoende ruimte om een breed scala aan evenementen en leisure activiteiten te ontplooien in de bijzondere context van erfgoed. In 2020 worden Corona-proof vergaderingen en bijeenkomsten georganiseerd, maar ook het uiterst succesvolle pop-up restaurant Tante Leentje.

De evenementen trekken tot een half miljoen gasten uit binnen- en buitenland per jaar. Bezoekers komen voor een unieke experience, bijvoorbeeld een goed georganiseerd evenement, een beurs of een training, in een van de historische hangars of bunkers of outdoor.

Ook onder tijdsdruk is een samenwerking met de Ornée’s plezierig. Er is gezamenlijk een solide basis gelegd voor omgevingscommunicatie met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Altijd met net dat zetje om het verschil te maken.

Marten FoppenDirecteur Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Resultaat

Omgevingscommunicatie en de brede programmering van evenementen, resulteren samen in een goede reputatie. Heel Twente spreekt met trots over het nieuwe icoon voor de regio.