Het Spoorwegmuseum

Dynamische vernieuwing om in de top 5 musea te blijven

Het Spoorwegmuseum in Utrecht werd 12 jaar geleden ingrijpend vernieuwd en was daarmee vooruitstrevend. Maar de ontwikkelingen in museumland gaan snel en om interessant te blijven voor een half miljoen bezoekers per jaar, moet er continu vernieuwd worden.

Ornée & Company ondersteunde het MT bij het formuleren van de toekomstscenario’s. De ‘journey’ op weg naar 2025. Geen masterplan, maar dynamische vernieuwing in de tijd, die duurzame attractiviteit garandeert.

Resultaat

Vernieuwing in dynamische interactie met bezoekers en in de betrokkenheid van alle stakeholders.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Bij Walibi/Compagnie des Alpes is Marèse in meerdere rollen opgetreden als marketing professional. Altijd als teamplayer, doelgericht en met veel kennis van de sector. Voor het Spoorwegmuseum werkten we nauw samen aan de lange termijn plannen op basis van visie en missie. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Media coach of klankbord over ‘organisatie’; soms dacht ik ja…nu is het wel even genoeg.  Hij prikkelt tot het uiterste met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Achteraf moest ik vaak toegeven dat Rolf het toch wel goed gezien had of net dat zetje gaf om het verschil te maken.

Marten Foppen Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.