Over Ornée & Company

Ornée & Company is de communicatie- en marketing adviespraktijk van Rolf en Marèse Ornée. Ieder met individuele kwaliteiten en werkterreinen. Hun competenties worden aangevuld met ervaren netwerkpartners, specialisten op communicatie deelgebieden.

We overzien het totale speelveld van strategie, marketing en communicatie, inclusief de organisatie aspecten. Alle activiteiten hebben als doel het verbeteren van de reputatie en slagkracht van de organisatie door effectieve communicatie.

Over Rolf

Rolf bekleedde (inter)nationaal managementfuncties in B-to-B en B-to-C. Hij is, zakelijk en maatschappelijk, breed georiënteerd op basis van een bedrijfskundige opleiding en praktijkervaring. Hij voelt zich thuis in complexe opdrachten qua advies, begeleiding of interim voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. In de rol van management adviseur, consultant, coach & mentor, trainer & facilitator.

Rolf is innovatief, gedreven en betrokken. Zijn brede, internationale ervaring en nieuwsgierige instelling leiden in alle gevallen tot een toekomstgerichte, doeltreffende aanpak. Relaties karakteriseren zijn werkwijze als ‘creatief, vernieuwend, resultaatgericht en beklijvend’ door een goede analyse en sterke betrokkenheid bij de problematiek van de opdrachtgever.

Over Marèse

Marèse heeft ervaring in de hotellerie, als commercieel directeur van een reclamebureau en als zelfstandig adviseur. Met als werkterrein de dynamische, internationale B-to-B en B-to-C omgeving, in het bijzonder dienstverlenende organisaties en de leisure markten.

De combinatie van creativiteit, realistisch inzicht en een pragmatische instelling maakt haar aanpak doeltreffend. Relaties karakteriseren haar werkwijze als ‘professioneel, efficiënt hands-on en integer’ in combinatie met gedrevenheid en een grote betrokkenheid bij de cliënt. Een 100% inzet vloeit daar als vanzelfsprekend uit voort. Marèse is veel gevraagd in de rol van (interim) communicatie, marketing management, campaigner of adviseur en klankbord voor marketing-communicatie professionals.

Onze Speerpunten

  • No-nonsense aanpak

  • Advies – Campagnes & Projecten – Interim

  • Inspiratie – Hands on – Advies & Consulting

  • B-to-B en B-to-C

  • Samen met het team

  • Realisatie van de doelstellingen binnen de afgesproken tijd en budget

Klanten over ons

Dank voor de goed voorbereide werksessie communicatie met onze vijf branche erkende Meesterslagers. Een ochtend vol inspiratie, gezelligheid en humor. Met veel praktische inzichten en tips voor elke dag.

Vera de JongeAdviseur PR & Communicatie Stichting Meestertitels Slagersbranche

De samenwerking met Ornée & Company heb ik zowel voor onze organisatie als persoonlijk ervaren als buitengewoon plezierig, zeer inspirerend en ter zake kundig. Rolf en Marèse opereren op een prettige manier; laagdrempelig, toegankelijk en flexibel. Zowel strategisch als hands-on hebben zij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de communicatie van Eindhoven Airport.

Michelle van WaasdijkHoofd Juridische & Bestuurlijke Zaken & Corporate Communications Eindhoven Airport

Even voor mijn komst bij Eindhoven Airport is – mede op voorstel van Ornée &Company – besloten om de BurenApp te ontwikkelen. Met deze mobiele App leggen we aan ‘de buren’ uit wat er gebeurt op de luchthaven en waarom. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg Rolf in recordtijd samen met Glamorous Goat als App bouwer, een voor luchthavens unieke BurenApp van de grond. Innovatief en doordacht, gebaseerd op de integrale communicatie strategie.

Gijs VrenkenManager Communicatie Eindhoven Airport

Quote

Marten Foppen Commercieel Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Van niets naar een frequente nieuwsbrief, strategische inzet van PR en een professioneel partner- en mediabeleid. Wat heerlijk om alles met een gerust hart over te kunnen laten aan Rolf en Marèse. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en efficiënt en komen telkens weer met innovatieve ideeën voor verbeteringen van lead generation tot en met reputatie in de Nederlandse marketing scene.

Katia van Eecke Managing Director Benelux Gekozen Product van het Jaar

That is was an enormous experience for me. I got the opportunity to be ushered to the real world of leadership and group interactions just at the right time…

Beatrice LukoseOffice Administrator Prosecution Division, International Criminal Court The Hague

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.