Eindhoven Airport

Verantwoord Verbinden

De vraagstelling van Eindhoven Airport was: “Hoe kunnen we integraal communiceren met alle stakeholders, op welke manier organiseren we dat en wat is de benodigde content?” Na jaren van ‘double digit’ groei is een herijking van communicatie nodig: een nieuwe visie voor de toekomst en een alomvattend strategisch communicatieplan.

We adviseerden en implementeerden de nieuwe koers, toegesneden op het maatschappelijk sentiment over de groei van de luchtvaart en de luchthavens in Nederland. In workshop format scherpten we het visie statement en de kernwaarden aan. We formuleerden uitgangspunten voor de organisatie van communicatie en de benodigde competenties. En we leverden een solide corporate identity met handvatten voor hands-on communicatie en woordvoering.

De samenwerking met Ornée & Company heb ik zowel voor onze organisatie als persoonlijk ervaren als buitengewoon plezierig, zeer inspirerend en ter zake kundig. Rolf en Marèse opereren op een prettige manier; laagdrempelig, toegankelijk en flexibel. Zowel strategisch als hands-on hebben zij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de communicatie van Eindhoven Airport.

Michelle van WaasdijkHoofd Juridische & Bestuurlijke Zaken & Corporate Communications Eindhoven Airport

Even voor mijn komst bij Eindhoven Airport is – mede op voorstel van Ornée & Company – besloten om de BurenApp te ontwikkelen. Met deze mobiele App leggen we aan ‘de buren’ uit wat er gebeurt op de luchthaven en waarom. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg Rolf in recordtijd samen met Glamorous Goat als App bouwer, een voor luchthavens unieke BurenApp van de grond. Innovatief en doordacht, gebaseerd op de integrale communicatie strategie.

Gijs VrenkenManager Communicatie Eindhoven Airport

Resultaat

Een solide communicatie platform met een ruime selectie aan communicatiemiddelen voor de stakeholderdialoog.

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.