Contact

Altijd vormt een persoonlijk gesprek de basis. Kritische vragen worden gesteld, de werkelijke behoeften en vereiste werkzaamheden worden geïnventariseerd. Alle noodzakelijke activiteiten en gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd inclusief een heldere begroting voor de overeengekomen werkzaamheden en de gewenste levering.

Stuur direct een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten over ons

De samenwerking met Ornée & Company heb ik zowel voor onze organisatie als persoonlijk ervaren als buitengewoon plezierig, zeer inspirerend en ter zake kundig. Rolf en Marèse opereren op een prettige manier; laagdrempelig, toegankelijk en flexibel. Zowel strategisch als hands-on hebben zij een wezenlijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van de communicatie van Eindhoven Airport.

Michelle van WaasdijkHoofd Juridische & Bestuurlijke Zaken & Corporate Communications Eindhoven Airport

Gedurende de afgelopen jaren heb ik meerdere keren met de Ornée’s samengewerkt. Bij Walibi/Compagnie des Alpes is Marèse in meerdere rollen opgetreden als marketing professional. Altijd als teamplayer, doelgericht en met veel kennis van de sector. Voor het Spoorwegmuseum werkten we nauw samen aan de lange termijn plannen op basis van visie en missie. Rolf, in eerste instantie communicatiecoach toen ik directeur Dolfinarium werd, heeft ons zij-aan-zij met het hele team ‘Orka Morgan’, effectief geadviseerd en ondersteund.

Media coach of klankbord over ‘organisatie’; soms dacht ik ja…nu is het wel even genoeg.  Hij prikkelt tot het uiterste met maar één doel: het beste voor jou en je organisatie. Achteraf moest ik vaak toegeven dat Rolf het toch wel goed gezien had of net dat zetje gaf om het verschil te maken.

Marten Foppen Commercieel Directeur Vliegveld Twenthe Evenenementenlocatie

Dank voor de goed voorbereide werksessie communicatie met onze vijf branche erkende Meesterslagers. Een ochtend vol inspiratie, gezelligheid en humor. Met veel praktische inzichten en tips voor elke dag.

Vera de JongeAdviseur PR & Communicatie Stichting Meestertitels Slagersbranche

Van niets naar een frequente nieuwsbrief, strategische inzet van PR en een professioneel partner- en mediabeleid. Wat heerlijk om alles met een gerust hart over te kunnen laten aan Rolf en Marèse. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en efficiënt en komen telkens weer met innovatieve ideeën voor verbeteringen van lead generation tot en met reputatie in de Nederlandse marketing scene.

Katia van Eecke Managing Director Benelux Gekozen Product van het Jaar

Even voor mijn komst bij Eindhoven Airport is – mede op voorstel van Ornée & Company – besloten om de BurenApp te ontwikkelen. Met deze mobiele App leggen we aan ‘de buren’ uit wat er gebeurt op de luchthaven en waarom. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen kreeg Rolf in recordtijd samen met Glamorous Goat als App bouwer, een voor luchthavens unieke BurenApp van de grond. Innovatief en doordacht, gebaseerd op de integrale communicatie strategie.

Gijs VrenkenManager Communicatie Eindhoven Airport

The off campus event was an enormous experience for me. I got the opportunity to be ushered to the real world of leadership and group interactions just at the right time…

Beatrice LukoseOffice Administrator Prosecution Division, International Criminal Court The Hague