Gekozen Product van het Jaar

Verbetering Reputatie + factor T(ijd) = Verbetering Resultaat

Verbetering van de reputatie van een bedrijf of merk gaat stap voor stap en over een langere periode. Regelmatig vragen opdrachtgevers waarom het belangrijk is te bouwen aan reputatieverbetering. Onze reactie daarop is ‘als de houding ten opzichte van je bedrijf positief is, dan zijn je marketing inspanningen effectiever, met een beter resultaat als gevolg’. Bewijs vooraf is ingewikkeld, we willen altijd sneller en zichtbaar resultaat.

Ieder jaar worden nieuwe producten in een onafhankelijk onderzoek door de consument getest en verkozen tot Product van het Jaar. De winnende merkproducten op gebied van bijvoorbeeld voeding, huishoudelijk, do-it-yourself, beauty en verzorging, gebruiken het rode logo in hun marketingcampagnes. Uit honderden genomineerde producten worden tientallen winnaars gekozen op basis van de perceptie van het innovatieve karakter, tevredenheid, attractiviteit en aankoopintentie. Nielsen verzorgt het onderzoek bij vijfduizend consumenten. Honderdtwintig gezinnen testen de producten in de thuissituatie.

Ornée & Company werkt van 2015 tot en met 2020 aan de reputatieopbouw van Gekozen product van het Jaar. Een gedegen reputatieopbouw vertaalt zich in commercieel succes. In 2016 trapten we af met 10 winnaars, in 2017 waren het er 22, in 2020 33! Als klap op de vuurpijl eindigde (Covid-19 jaar) 2020 met 37 categorieën van A-merken en 5 huismerken per keten van  Kruidvat, Aldi, Plus en Etos.

Mooie partnerships met onder andere de Huishoudbeurs dragen hier zeker aan bij. Onze support en productie assistentie bij de Awards Ceremony in 2019 en 2020 in de RAI, op de vloer van Huishoudbeurs, zijn een succesvolle afronding.

Van niets naar een frequente nieuwsbrief, strategische inzet van PR en een professioneel partner- en mediabeleid. Wat heerlijk om alles met een gerust hart over te kunnen laten aan Rolf en Marèse. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en efficiënt en komen telkens weer met innovatieve ideeën voor verbeteringen van lead generation tot en met reputatie in de Nederlandse marketing scene.

Katia van Eecke Managing Director Benelux Gekozen Product van het Jaar

Resultaat

Een gedegen reputatieopbouw vertaalt zich in commercieel resultaat voor Gekozen Product van het Jaar. Vijf jaar consistente communicatie met stakeholders in combinatie met strategische partnerships resulteert in een gedegen professionele reputatie van het felrode logo van Gekozen Product van het Jaar in Nederland.

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.