Gekozen Product van het Jaar

Alle facetten van B-to-B communicatie voor een jaarlijkse marketing contest

Ieder jaar worden nieuwe producten in een onafhankelijk onderzoek door de consument getest en verkozen tot Product van het Jaar. De winnende merkproducten op gebied van bijvoorbeeld voeding, huishoudelijk, do-it-yourself, beauty en verzorging, gebruiken het rode logo in hun marketingcampagnes. Uit honderden genomineerde producten worden tientallen winnaars gekozen op basis van de perceptie van het innovatieve karakter, tevredenheid, attractiviteit en aankoopintentie. Nielsen verzorgt het onderzoek bij vijfduizend consumenten. Honderdtwintig gezinnen testen de producten in de thuissituatie.

Ornée & Company werkt al een aantal jaren aan de fundamentele reputatie-opbouw van Gekozen Product van het Jaar in de vakpers. We stellen online en offline content samen, informeren de media en houden alle stakeholders in de complete keten van FMCG-producten op de hoogte. We brengen partnerships tot stand met onder andere de Huishoudbeurs. Daarnaast verzorgen we de support en productie assistentie bij de jaarlijkse Awards Ceremony.

Van niets naar een frequente nieuwsbrief, strategische inzet van PR en een professioneel partner- en mediabeleid. Wat heerlijk om alles met een gerust hart over te kunnen laten aan Rolf en Marèse. Ze zijn betrouwbaar, werken snel en efficiënt en komen telkens weer met innovatieve ideeën voor verbeteringen van lead generation tot en met reputatie in de Nederlandse marketing scene.

Katia van Eecke Managing Director Benelux Gekozen Product van het Jaar

Resultaat

Consistente communicatie met stakeholders en prospects in combinatie met strategische partnerships resulteert in een gedegen professionele reputatie van het felrode logo van Gekozen Product van het Jaar in Nederland.

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.