De warme en drukke zomer van 2018

Juist in de zomer zijn we meestal hard aan het werk. Bij Eindhoven Airport gaat het om communicatie in al z’n facetten. De luchtvaart is veel in het nieuws, de internationale groei gaat ook aan ons land niet voorbij. De tweede luchthaven van Nederland, bevindt zich midden in de Brainport, een gebied dat al jaren een sterke economische groei  kent. Veel verbinden met stakeholders en optimaal communiceren is van groot belang.

In de leisure industry is het niet anders. Zo geven we media trainingen bij Libéma en ondersteunen we de communicatie van Loro Parque in Nederland rondom Orca Morgan. Deze zomer is het alweer 8 jaar geleden dat de jonge orka werd opgevangen in Dolfinarium Harderwijk. De nu zwangere orka Morgan leeft met 6 andere orka’s in Loro Parque, Tenerife, Spanje. Binnenkort zal ze bevallen van een orkakalf.

Vlak voor de vakanties verzorgden we, samen met Tekstkeuken, een workshop voor Texas Instruments. Samen kijken naar de toekomststrategie voor hun befaamde rekenmachines en andere tools voor het onderwijs in Nederland.