Snelle reputatiescan voor dienstverleners

Hoe kan ik mijn reputatie verbeteren?

Hoe kan ik mijn reputatie verbeteren? Uit onderzoek blijkt dat consumenten de reputatie van de persoonlijke, financiële en medische dienstverleners een belangrijk aspect vinden bij  hun keuze. Met een REPUTATIESCAN wordt de reputatie vastgesteld zodat gerichte verbetering mogelijk is. Op die manier helpen we iedere dienstverlener aan meer klanten en dus ambassadeurs.

De markt trekt aan, vooral voor dienstverleners. Ook het aantal concurrenten neemt toe. Nieuwe vormen voor het verkopen van uw huis, nieuwe gespecialiseerde klinieken voor medische behandelingen, nieuwe therapieën. Financieel adviseurs en budget notarissen. In social media en op het internet kunnen we liken en vergelijken. Maar hoe ziet de consument de reputatie van dienstverleners?

Reputatie verbetering

Bij de keuze laat de consument de reputatie van de dienstverlener zwaar wegen. Uw reputatie is het resultaat van consistent handelen en effectieve communicatie. Met de REPUTATIESCAN lichten we uw reputatie door op vijf belangrijke pijlers. U ziet meteen waar de verbeterpunten liggen in uw communicatie en klantcontact. U krijgt ook een uitgebreid advies hoe u vervolgens kunt bouwen aan snellere doorlooptijden en meer tevreden klanten. Meer ambassadeurs en dus meer omzet. Bovendien levert een doordachte communicatie inzet, structuur en tijdwinst op, het voorkomt bovendien geldverspilling aan dure advertenties, reclame drukwerk.

Hoe het werkt

Stap 1

Reputatiescan

Op basis van een analyse door experts en een kick off gesprek ontvangt u een uitgebreid adviesrapport. U weet hoe u ervoor staat en hoe u kunt verbeteren.

Stap 2

Bouwstenen

U gaat aan de slag met de verbeterpunten uit het rapport. We helpen u daar graag bij met de verschillende bouwstenen. U krijgt hiervoor een offerte op maat.

Stap 3

Klantenscan

Toetsen van de klantervaringen om verbeteringen te meten.

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.