Snelle reputatiescan voor dienstverleners

Hoe kan ik mijn reputatie verbeteren? Uit onderzoek blijkt dat consumenten de reputatie van de persoonlijke, financiële en medische dienstverleners een belangrijk aspect vinden bij  hun keuze. Met een REPUTATIESCAN wordt de reputatie vastgesteld zodat gerichte verbetering mogelijk is. Op die manier helpen we iedere dienstverlener aan meer klanten en dus ambassadeurs.

De markt trekt aan, vooral voor dienstverleners. Ook het aantal concurrenten neemt toe. Nieuwe vormen voor het verkopen van uw huis, nieuwe gespecialiseerde klinieken voor medische behandelingen, nieuwe therapieën. Financieel adviseurs en budget notarissen. In social media en op het internet kunnen we liken en vergelijken. Maar hoe ziet de consument de reputatie van dienstverleners?

Bij de keuze laat de consument de reputatie van de dienstverlener zwaar wegen. Uw reputatie is het resultaat van consistent handelen en effectieve communicatie. Met de REPUTATIESCAN lichten we uw reputatie door op vijf belangrijke pijlers. U ziet meteen waar de verbeterpunten liggen in uw communicatie en klantcontact. U krijgt ook een uitgebreid advies hoe u vervolgens kunt bouwen aan snellere doorlooptijden en meer tevreden klanten. Meer ambassadeurs en dus meer omzet. Bovendien levert een doordachte communicatie inzet, structuur en tijdwinst op, het voorkomt bovendien geldverspilling aan dure advertenties, reclame drukwerk.

Reputatie verbetering

De pijlers van de REPUTATIESCAN

 1. Onderscheidend: het vermogen om anders te zijn dan uw concurrenten.
  Er zijn veel manieren om u te onderscheiden: door werkwijze, tarieven of klantcontact. Of door resultaten van uw dienstverlening te laten zien.
 2. Zichtbaarheid: de mate waarin u potentiële klanten bereikt en waarin u gevonden wordt.
  Voldoet uw website aan alle eisen, zet u sociale media effectief in? Maar ook offline, in traditionele media of via persoonlijke communicatie.
 3. Authenticiteit: uw persoonlijkheid is echt en wordt ook zo door de klant ervaren.
  Dit betreft de werkwijze van het hele kantoor, de praktijk, de kliniek. Komt het oprecht over? Doet u wat u belooft?
 4. Consistentie: samenhang. Komt de communicatie als een logisch geheel over?
  Is wat u zegt terug te zien in de offline en online communicatie, in het klantcontact, de uitstraling en bij medewerkers?
 5. Transparantie: gaat over openheid en toegankelijkheid van uw bedrijf.
  Hoe helder bent u over uw werkwijze en over uw resultaten en tarieven? Door inzicht te geven, weten klanten waar ze aan toe zijn. Transparantie zorgt ook voor meer vertrouwen in de markt.

Hoe werkt het?

Stap 1: REPUTATIESCAN
Op basis van een analyse door experts en een kick off gesprek ontvangt u een uitgebreid adviesrapport. U weet hoe u ervoor staat en hoe u kunt verbeteren.

Stap 2: Bouwstenen
U gaat aan de slag met de verbeterpunten uit het rapport. We helpen u daar graag bij met de verschillende bouwstenen. U krijgt hiervoor een offerte op maat.

Stap 3: Klantenscan
Toetsen van de klantervaringen om verbeteringen te meten.

Over ons
De REPUTATIESCAN is een product van Ornée & Company. Omdat we ervan overtuigd zijn dat u uw reputatie zelf in de hand hebt. Zodat u van uw klanten ambassadeurs kunt maken. We kunnen bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van marketing, communicatie en reputatiemanagement. Samen met u realiseren we een communicatie inzet met een positieve invloed op uw resultaten.

Wilt u meer weten over de Reputatiescan?

Bel ons nu op via 06 53 16 93 62.