Texas Instruments Education

Technologische support voor curriculum en onderwijs innovatie

Texas Instruments Education faciliteert en ondersteunt docenten en studenten met leermiddelen voor de bèta vakken. De befaamde grafische rekenmachine is geëvolueerd tot een ecosysteem met handhelds, innovator hub, software en een programmeerbare robotauto. Een innovatief systeem voor leren en onderwijs in wis- en natuurkunde plus de zogenaamde STEM-aanpak (vrij vertaald staat dat voor ‘wetenschap, technologie, bouwkunde en toegepaste wiskunde’).

Ornée & Company bouwt vanuit integrale communicatie aan de reputatie van Texas Instruments Education. In Nederland ontwikkelen we de content en bouwen we aan het relatienetwerk om TI’s innovatie supportmogelijkheden de aandacht te geven die ze verdienen bij alle belanghebbenden. Een goed voorbeeld is de speciale examenstand zodat TI producten toegelaten zijn bij het centraal schriftelijk eindexamen. In oktober vindt het jaarlijkse seminar, de T3 Inspiratiedag, plaats op de campus van Wageningen Universiteit en Research. Deze keer met het thema: ‘grenzeloos innoveren in de klas’.

Resultaat

We creëren een imago dat zegt ‘vraag het aan TI Education, zij willen vast helpen om deze uitdaging op te lossen.’ Het toenemende aantal projecten is een goede graadmeter van dit resultaat.

Vraagstuk voor
Ornée & Company?

Daar komen we snel genoeg achter als we even contact hebben.