Over Ons

Rolf bekleedde (inter)nationaal  managementfuncties in uiteenlopende sectoren. Hij is, zakelijk en maatschappelijk, breed georiënteerd. Zijn bedrijfskundige ervaring is aanzienlijk. Uiteenlopende opdrachten qua advies, begeleiding of interim voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven vormen sinds 1988 zijn werkterrein. Al deze activiteiten hebben als gemeenschappelijk kenmerk: het verbeteren van de (commerciële) slagkracht en weerbaarheid van de organisatie.

Rolf is innovatief, gedreven en betrokken. Zijn brede, internationale ervaring en nieuwsgierige instelling leiden in alle gevallen tot een toekomstgerichte, doeltreffende aanpak. Relaties karakteriseren zijn werkwijze als  ‘vernieuwend, resultaat gericht en beklijvend’ door  een diepgaande analyse en sterke betrokkenheid bij de problematiek van de cliënt.

In de rollen van management adviseur, coach & mentor, trainer & facilitator en onderzoeker voelt Rolf zich thuis.

LinkedIn profiel

(+31) 6 53 30 07 53

Marèse heeft decennia lange ervaring in de hotellerie, als commercieel directeur van een reclamebureau en als zelfstandig adviseur. Met als werkterrein  de dynamische, internationale business-to-business en  business-to-consumer omgeving. Een schat aan ervaring die bijzonder effectief wordt ingezet als senior communicatiemanager of projectleider.

De combinatie van creativiteit, een realistisch inzicht en een pragmatische instelling maakt haar aanpak doeltreffend. De resultaat-gedreven benadering motiveert tot samenwerking waarin gezamenlijk doelstellingen worden behaald binnen het gestelde budget en de tijdsplanning. Relaties karakteriseren haar werkwijze als ‘professioneel, efficiënt en integer’ in combinatie met gedrevenheid en een grote betrokkenheid bij de cliënt. Een 100% inzet vloeit daar als vanzelfsprekend uit voort.

Marèse kruipt graag in de rol van interim communicatie manager, interim project manager, adviseur en klankbord.

LinkedIn profiel

(+31) 6 53 16 93 62